Deolinda opnieuw in de prijzen

De Britse krant Sunday Times verkiest jaarlijks in december de beste albums van het jaar. Eén van de categorieën in deze verkiezing is de categorie “Wereldmuziek”, waarin de Portugese groep Deolinda vorig jaar de derde plaats wist te veroveren met het album “Canção ao Lado“. Dit jaar vielen ze alweer in de prijzen, want het laatste album “Dois Selos e um Carimbo” stond ook weer in de top tien.

Het succes van Deolinda lijkt niet te stoppen: in Portugal behaalde het album al de platina status en in januari zal de band de grote zalen van de coliseus in Porto en Lissabon vullen. Kun je er ook geen genoeg van krijgen? Twee weken geleden kwam er een DVD uit van het album met als extra de making of en de videoclip van “Um Contra O Outro“. Als je het album nog niet hebt, dat kun je gewoon via bol.com bestellen!

Lees ook:Wereldmuziek: ook Deolinda in de prijzen
Lees ook:Celeste Rodrigues: 65 jaar
Lees ook:Nieuw album Ana Moura nu in de winkels
Lees ook:Mariza in lijst van beste albums van het decennium
Lees ook:Mooi liedje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.