Juweeltjes van wanhoop: Azevedo Silva

Azevedo Silva is een bijzondere Portugese singer-songwriter. Hij maakt prachtige muziek met teksten in het Portugees, maar niet voor de vrolijke optimisten onder ons. Eenzaamheid, verdriet en nutteloosheid zijn populaire thema´s in zijn nummers. Hoe vind je de weg naar geluk? Moet je risico´s nemen of genoegen nemen met de weg van de minste weerstand? Of kun je maar beter stoppen met proberen wat voor geluk dan ook te vinden? Kortom, Azevedo Silva filosofeert met ons over het leven door middel van zijn muziek. Hij doet dat overigens kosteloos, want al zijn albums (behalve de laatste die pas in oktober uitkwam) zijn gratis te downloaden.

Er zijn alleen videoclips bij zijn laatste album “Carrossel”, dus daarom heb ik daarvan een filmpje geplaatst. Maar luister ook naar zijn oudere albums, want ze zijn zeer de moeite waard. Voor de echte depressieven onder ons, download “Autista”! Voor meer info kijk op de myspace pagina van Azevedo Silva.

Lees ook:Mariza in lijst van beste albums van het decennium
Lees ook:Deolinda tourt door Nederland
Lees ook:Gratis download nieuwste single Ana Moura
Lees ook:Deolinda opnieuw in de prijzen
Lees ook:Mazgani: klanken van de verloren liefde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.