Rodrigo Leão in Nederland

In 2009 sprak ik al eens mijn bewondering uit over de Portugese  muzikant/componist Rodrigo Leão. Destijds kwam zijn nieuwe album “A Mãe” uit, waarop hij samen met het Cinema Ensemble achttien prachtige nummers ten gehore brengt. Heel goed nieuws is dat Rodrigo Leão naar Nederland komt! Zijn eerste solo optreden in Nederland in twintig jaar vindt woensdag 20 april plaats in de Melkweg in Amsterdam.

Leão koos zelf voor de Melkweg, omdat hij mooie herinneringen koestert aan de locatie. Het optreden heet net als het laatste album “A Mãe” en zal zowel liefhebbers van popmuziek als klassieke muziek aanspreken.

Aanvang: 20.30uur
Entree: 35 euro + lidmaatschap Melkweg (vanaf €3,50 maandlidmaatschap)
Kaarten via Ticket Service

Lees ook:Nieuw album voor Rodrigo Leão
Lees ook:Nieuwe tournee van Cristina Branco in Nederland
Lees ook:Win vrijkaartjes voor Carminho
Lees ook:Portugees restaurant genomineerd voor beste design
Lees ook:Nelly Furtado kiest voor Spaans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.