Fado: Cuca Roseta lanceert album

Vorig jaar zong ze nog voor Paus Benedictus XVI tijdens zijn bezoek aan Lissabon en gisteren presenteerde ze in de tuinen van het Palácio de Belém haar nieuwe album. De 29-jarige Cuca Roseta is hard op weg de top van de fado te bereiken. Onder toeziend oog van Portugal´s first lady Maria Cavaco Silva (het concert werd nu eenmaal in haar eigen achtertuin gegeven) zong Cuca zes nummers van het album “Cuca Roseta” dat vanaf vandaag te koop zal zijn. Hier een voorproefje:

Lees ook:Lula Pena terug met nieuw album
Lees ook:Maria João Pires in Concertgebouw
Lees ook:Nieuw album Ana Moura nu in de winkels
Lees ook:Nieuwe regering geïnaugureerd
Lees ook:Nederlandse presenteert haar fado aan Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.