Fado: Carminho in Nederland

Carminho is dé nieuwe Fado sensatie uit Portugal. Deze jonge schone groeide op in een huis vol fado: haar moeder was fadozangeres, haar vader een grote liefhebber en thuis stond altijd de muziek op van Lucília do Carmo, Fernando Mauricio, Amália Rodrigues en andere Fadosterren.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de kleine Carmo al op 12 jarige leeftijd haar eerste stappen op het podium zette. Sinds die tijd is ze blijven zingen en in Portugal wordt ze beschouwd als de nieuwe ster aan het Fadofirmament. Op haar 25ste bracht zij haar eerste album Fado (hoe kan het ook anders) uit. Dit album was een grote hit en oogstte niets dan lof bij publiek en pers.

Komende zaterdag, in Podium Mozaïek in Amsterdam, stelt Carminho zich voor aan het Nederlandse publiek met een korte docu, een interview en een live optreden. Zorg dat je deze niet mist! Voorafgaand aan de voorstelling kun je deelnemen aan het Diner Culturel. Een driegangen diner, waarbij een speciale gast aanschuift die tijdens het eten meer vertelt over de achtergronden van de voorstelling (reserveren verplicht).

Wanneer: Zaterdag 14 mei
Aanvang: 21.00 u
Toegang: entree 18,- | voorverkoop 16,- | meerprijs Diner Culturel 18,-
Waar: Podium Mozaïek
Bos en Lommerweg 191, Amsterdam

Voor meer info over Carminho zie ook haar website.

Lees ook:Win vrijkaartjes voor Carminho
Lees ook:Fadolegende Carlos do Carmo in Paradiso
Lees ook:Gratis naar Deolinda? Reageer snel!!
Lees ook:Deolinda tourt door Nederland
Lees ook:Nederlandse presenteert haar fado aan Portugal

Eén reactie op “Fado: Carminho in Nederland

 1. Henny Magnée

  Voor de fadoliefhebbers hier een tip:
  bij FNAC CD’s in de aanbieding voor 5.00 euro per stuk,o.a.
  CARMINHO “FADO” en CAMANÉ “SEMPRE DE MIM”
  Ik heb ze al gekocht.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.