Win vrijkaartjes voor Carminho

Nog geen plannen voor zaterdagavond? In samenwerking met Podium Mozaïek in Amsterdam biedt portugal.blog je de kans op een heerlijk Portugees avondje met Carminho. Doe mee aan de prijsvraag en win twee toegangskaartjes voor het concert van deze jonge fadista, aanstaande zaterdag in Podium Mozaïek!

Wat moet je doen? Beantwoord de volgende vraag: hoe heet het album dat Carminho uitbracht in 2009? Stuur het antwoord per email naar [email protected] en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars van die twee toegangskaarten! Wees er snel bij, want de prijsvraag sluit aanstaande vrijdag om 17.00 uur. Na dit tijdstip zullen de prijswinnaars per email bericht krijgen. BOA SORTE!

(Voor meer informatie over het optreden klik hier)

Lees ook:Gratis naar Deolinda? Reageer snel!!
Lees ook:Prijsvraag: win kaarten voor Carlos do Carmo in Paradiso
Lees ook:Prijsvraag: win vrijkaarten voor Ana Moura
Lees ook:Prijsvraag: Win de CD/DVD Coliseu van Ana Moura!
Lees ook:Fado: Carminho in Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.