Dizzee Rascal cancelt concert na vliegverbod

Het was de bedoeling dat hij zou optreden op het muziekfestival Optimus Alive in Algés, een dorp even buiten Lissabon, maar de crew van een British Airways vliegtuig besliste anders. De Britse rapper Dizzee Rascal kreeg een vliegverbod opgelegd, nadat hij een stewardess had uitgescholden.

Het vliegtuig stond nog aan de grond in Londen, want het mocht door een technisch mankement niet vertrekken, toen de 25-jarige Dizzee Rascal het aan de stok kreeg met de stewardess.  Hij werd verwijderd uit het toestel en de luchtvaartmaatschappij denkt nu na over een levenslang vliegverbod. Het concert stond gepland voor zaterdagavond 22.45 uur, maar Dizzee Rascal kon Lissabon niet meer op tijd bereiken. Het concert werd afgelast en de Portugese groep Diabo na Cruz viel in. Leuk, maar natuurlijk NIET te vergelijken met Dizzee Rascal…

Lees ook:Valse bommelding in vliegtuig Portugália
Lees ook:Portugese bondscoach maakt ruzie met journalist
Lees ook:Concert Carlos do Carmo afgelast
Lees ook:“Vliegramp Faro was resultaat van fout piloten”
Lees ook:Portugese regering stemt in met afschaffing “golden share”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.