Geen extraatjes meer voor Portugese ministers

De regering moet het goede voorbeeld geven, dat is de mening van premier Passos Coelho. Dus waar heel Portugal bezuinigt, doen de ministers en hun medewerkers dat ook, zo berichtte gisteren de krant Sol.

Dat betekent concreet dat de dienstauto niet meer voor privédoeleinden gebruikt mag worden en dat de creditcards waarmee representatiekosten werden betaald ingeleverd moeten worden. Passos zelf beloofde ook zijn eigen auto te gebruiken als hij niet voor zijn premierschap op pad moet.

Lees ook:Portugese politiek worstelt met begrotingsplannen
Lees ook:Sociaal democraten kiezen nieuwe leider
Lees ook:Gratis openbaar vervoer in Lissabon
Lees ook:Minder zout in Portugees brood
Lees ook:Nieuw ziekenhuis in Algarve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.