Portugese week bij Volksabdij in Ossendrecht

Van 3 tot en met 10 mei organiseert de Volksabdij Onze Lieve Vrouwe ter Duinen een Portugese week waar je volop kunt genieten van Portugees eten, muziek en natuurlijk wijn en port. De Volksabdij ligt in een bosrijke omgeving (“ter Duinen”) en wordt gebruikt voor vergaderingen, workshops en overnachtingen. Restaurant de Blauwe Pauw heeft een heerlijke kaart, die tijdens de Portugese week volledig zal worden toegespitst op Portugal.

Op 5 mei kun je alles te weten komen over de Portugese keuken, want dan komt het Portugese koppel Francisco Passos en Isabelle Serra vertellen over de bereiding en ingrediënten van gerechten. Ook zullen zij vertellen over hun wijnboerderij aan de Douro Vallei. Op 7 mei is er een folklore dans optreden van de groep Fitas do Guadiana. Op 8 mei staan de Portugese wijnen centraal en vertelt een wijnimporteur alles wat je wilt weten. De dag erna wordt er uitgebreid gebarbecued en tenslotte is op 10 mei de High tea aan de beurt met lekkere zoetigheden en live muziek.

Voor reserveringen, de rest van het programma en de menukaart kijk je op www.devolksabdij.nl

Lees ook:Proef Portugal in Amsterdam
Lees ook:Kunst en cultuur in de straten van Faro
Lees ook:Wandelen in het historische Mértola
Lees ook:Oprah Winfrey wil verhaal van Portugese politie niet horen
Lees ook:Het is weer kersentijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.