Portugese sferen tijdens vierdaagse van Nijmegen

Natuurlijk moet je naar Nijmegen tijdens de vierdaagse feesten! Altijd gezellig. Maar als je van Portugal houdt is er een bijzondere aanrader, want Portugees restaurant Oporto heeft een speciaal muziekprogramma op het podium van het extra grote terras. Naast de fado die wordt verzorgd door de groep Quatro Ventos (20, 21 en 22 juli om 20.00 uur) staat het programma bol van heerlijke latino en Caribische muziek. Meer info over het programma vind je op de website. En kijk ook meteen even naar de heerlijke menukaart! De concerten van Praça Oporto zijn gratis. Je vindt het restaurant aan de Hertogstraat, tegenover de parkeergarage Kelfkensbos (vlakbij Valkhof museum).

Lees ook:Quatro Ventos weer bij Vierdaagse Feesten
Lees ook:Jiga-Vôo: een vleugje zomer in de donkere maanden
Lees ook:Favoriete restaurants: Colina Verde in Algoz
Lees ook:Portugese week bij Volksabdij in Ossendrecht
Lees ook:Kunst en cultuur in de straten van Faro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.