Kennismaken met Portugese wijn

Heb je in juni de proeverij van Casa Armindo gemist? Goed nieuws, er is een nieuwe editie op komst! Op 31 oktober kun je in de School van Frieswijk te Schalkhaar opnieuw terecht voor de lekkerste Portugese wijnen, olijfolie en Portugese hapjes. De wijnen zijn afkomstig van gerenommeerde adegas in wijnstreken als de Douro, Alentejo en Ribatejo. Ook port, aguardentes, amarguinha en espumantes zul je kunnen proeven. Het evenement duurt van 14.30 tot 18.00 uur en is kosteloos. Wel even aanmelden van tevoren! Dit kan door een e-mailtje te sturen aan: [email protected] of telefonisch contact op te nemen met Casa Arminho, telefoon: 06 44 608 788.

Lees ook:Gratis de nieuwste Portugese wijnen proeven
Lees ook:Uitnodiging: kom gratis Portugese wijnen proeven!
Lees ook:Kom Portugese wijn proeven bij Casa Arminho
Lees ook:Portugese wijn online
Lees ook:Veiling van zeldzame wijnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.