Route Paus bekend

De Paus heeft bekend gemaakt welke bezoeken hij zal afleggen tijdens zijn aanwezigheid in Portugal komend jaar. Benedictus XVI zal van 11 tot en met 14 mei verschillende Portugese plaatsen aandoen. Het officiële welkom vindt op 11 mei plaats in het klooster van Jerónimos in Lissabon. Op dezelfde dag zal hij nog het Palácio de Belém bezoeken en, in een nog nader bekend te maken kerk, de mis opdragen. Op 12 mei blijft de paus in Lissabon voor een cultureel bezoek aan het Centro Cultural de Belém en een ontmoeting met de premier in de Nunciatura Apostólica. Aan het einde van de dag vliegt hij per helikopter naar Fátima, waarbij hij nog een speciale rondvlucht over de Cristo Rei zal maken. In Fátima is er ´s avonds en de dag erop volgend een uitgebreid religieus programma. Op 14 mei tenslotte zal Benedictus XVI per helikopter naar Porto vliegen, waar hij nog een laatste mis zal opdragen.

Lees ook:Paus Benedictus XVI naar Fátima
Lees ook:Voetballers op bezoek bij de Paus
Lees ook:Paus wil Portugese stoel graag houden
Lees ook:Weer aswolk problemen, maar Paus landt wel in Lissabon
Lees ook:Duizenden bedevaartgangers op weg naar Fátima

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.