Voetballers op bezoek bij de Paus

Portugal is en blijft een land waar voetbal ongeveer net zo belangrijk is als religie. Of wellicht zelfs nog belangrijker. Daarom is het niet eens onlogisch dat de Paus tijdens zijn bezoek aan Portugal enkele vertegenwoordigers van het Portugese voetbal moest begroeten. Voordat Benedictus XVI zijn mis op het Terreiro do Paço in Lissabon begon, kwamen tweeëntwintig jonge spelers van de kersverse landskampioen Benfica, vergezeld door oud-international Rui Costa en aanvoerder van Benfica Nuno Gomes, de Paus een verzilverde arend (de mascotte van de club) en een clubshirt aanbieden. Het zou leuk zijn als de Benedictus zich eens laat zien in het Benfica shirt.

Lees ook:Benfica op goede spoor
Lees ook:Paus Benedictus XVI naar Fátima
Lees ook:Route Paus bekend
Lees ook:Weer aswolk problemen, maar Paus landt wel in Lissabon
Lees ook:Eduardo was beste Portugees in Zuid-Afrika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.