Touwtrekken om Ronaldo in volle gang

Wordt het nou toch Real Madrid? Of blijft Cristiano Ronaldo in het rode shirt van Manchester United te bewonderen? De geruchten blijven volop circuleren. Nu werd weer door “News of the World” bekendgemaakt dat Man U een bedrag van 11.7 miljoen euro per jaar biedt voor de Portugese spits, als hij zijn contract verlengd tot 2014.

Met dit aanbod zou de Engelse club hopen een einde te maken aan alle speculaties over een vertrek naar de Spaanse koninklijken. Een kleine rekensom leert ons dat Ronaldo dan een weeksalaris van € 225.000 zou opstrijken. En daar komt dan nog € 40.000 per week bij voor zijn commerciële activiteiten en de rechten op foto´s van de sterspeler. Aangezien ik vind dat het voorlopig wel even genoeg inkomen is heb ik er dan ook voor gekozen géén foto van Ronaldo te plaatsen. We weten toch ook allemaal wel hoe hij er uitziet inmiddels.

Maar laat Ronaldo zich verleiden door deze som geld? Als hij naar Luís Figo zou luisteren niet. Die vindt dat Ronaldo alles heeft gewonnen wat hij kan bij Manchester United en vindt dat de speler toe is aan een nieuwe uitdaging. En waar kan dat beter dan bij de beste club van de wereld (aldus Figo)? Voorlopig blijft het toch nog even spannend. Wat zal hij gaan doen??

Lees ook:Eindelijk einde aan touwtrekken om Cristiano Ronaldo
Lees ook:Sporting wacht nog op vergoeding voor Cristiano Ronaldo
Lees ook:Cristiano Ronaldo uit kleren voor Vanity Fair
Lees ook:Cristiano Ronaldo in Madame Tussauds
Lees ook:FC Porto treft Manchester United in kwartfinales

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.