Cristiano Ronaldo dichter bij zijn doel

Zoals we twee dagen gelezen op dit blog konden lezen is er maar één ding wat Cristiano Ronaldo op dit moment bezig houdt: het binnenhalen van de Champions League Cup voor Manchester United. Vanavond was hij op de goede weg, want met twee goals en een imponerend optreden van de Portugees is de plaats in de finale in ieder geval veilig gesteld. Arsenal werd uiteindelijk met 3-1 uitgeschakeld. Manchester United´s andere Portugees Nani, die door zijn houding in ongenade is gevallen bij Alex Ferguson, was niet eens terug te vinden op de bank.

Cristiano Ronaldo stond deze week ook weer volop in de kranten om andere redenen. De kledingzaak van zijn zus, CR7, op het eiland Madeira werd namelijk geplunderd door een drietal FC Porto supporters. De inbrekers waren op het eiland om de wedstrijd tussen FC Porto en Marítimo bij te wonen. Ze drongen de CR7 binnen en ontvreemden onder andere petten, riemen en kledingstukken ter waarde van honderden euros. De politie wist ze echter te pakken te krijgen en de artikelen werden teruggeven aan de winkel. De daders konden terugvliegen naar het vaste land, maar zullen zich nog wel moeten melden bij de rechtbank.

Het was een gespannen weekend voor de politie van Madeira, want naast FC Porto en Marítimo speelden ook Nacional en Benfica op het eiland. De politie leverde echter goed werk, want uitgezonderd het incident in de winkel van familie Ronaldo bleef het rustig op Madeira.

De finale van de Champions League zal op woensdag 27 mei in Rome worden gespeeld tegen de winnaar van de wedstrijd Barcelona-Chelsea.

Lees ook:FC Porto onderuit door goal Cristiano Ronaldo
Lees ook:Eindelijk einde aan touwtrekken om Cristiano Ronaldo
Lees ook:Ronaldo niet in droomelftal Champions League
Lees ook:Cristiano Ronaldo draagt goal op aan Madeira
Lees ook:FC Porto treft Manchester United in kwartfinales

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.