Benfica op goede spoor

Nadat ze vorige week het toernooi van de Guadiana op hun naam wisten te schrijven, was Benfica dit weekend eveneens het sterkst in Amsterdam. Wellicht een voorbode van een succesvol seizoen? Het zou wel weer eens leuk zijn… Als enige van de vier deelnemende teams wist Benfica beide wedstrijden in het Amsterdam Tournament te winnen. Na de overwinning van vrijdag op Sunderland, moest vandaag Ajax het onderspit delven. De Encarnados wonnen met 3-2, deze maal met gelukkig ook weer Portugezen op het veld (Nuno Gomes, Moreira en Carlos Martins). De eerste goal was een cadeautje, want Ajacied Aissati maakte een eigen doelpunt. De twee andere doelpunten kwamen op naam van Di Maria en David Luiz.

Volgend toernooi is dat van Guimarães komend weekend. Op 1 augustus treft Benfica het Engelse  Portsmouth en een dag later Vitória Guimarães.

Lees ook:Benfica wint beker
Lees ook:Sporting blijft achter bij rest
Lees ook:Benfica zonder Portugezen wint in Amsterdam
Lees ook:Benfica te zien in Amsterdam Arena
Lees ook:Benfica naar kwartfinale Europa League

Eén reactie op “Benfica op goede spoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.