Drie maal gelijkspel bij start Portugese Liga

In het weekend dat de eerste ronde van de Portugese Liga Sagres werd gespeeld wist niet één van de drie grote clubs een overwinning te boeken. Zowel Benfica, Sporting als FC Porto kwamen niet verder dan een gelijkspel, dat in alle drie gevallen eindigde in 1-1. Benfica miste een penalty tegen Marítimo, wat een overwinning in de weg stond, FC Porto kon pas in de 78ste minuut de gelijkmaker scoren tegen Paços de Ferreira en Sporting kon niet overtuigen tegen Nacional in de openingswedstrijd van het seizoen. Na één speelronde staat voorlopig Sporting Braga aan kop in de competitie, want zij wisten als enige hun wedstrijd tegen Académica te winnen. Vandaag om 18.00 wordt nog de partij tussen Guimarães en Setúbal gespeeld.

Lees ook:Landskampioenschap nog niet in handen van Benfica
Lees ook:Portugese Liga al zo goed als beslist
Lees ook:Benfica wint beker, maar viert geen feest
Lees ook:Benfica wint derby
Lees ook:FC Porto ongeslagen landskampioen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.