Ronaldo schrijft nu al geschiedenis voor Real Madrid

Topscorer (samen met Messi), beste nieuwkomer die Real ooit had en de eerste Real-speler die ooit in de eerste vier wedstrijden van de Spaanse Primera División wist te scoren: de naam van Cristiano Ronaldo staat nu al genoteerd in de geschiedenisboeken van Real Madrid. Gisteren maakte hij binnen twee minuten na de aftrap een goal tegen Villarreal, waarmee de score in de vierde competitie wedstrijd op rij een feit werd. En dan zijn er ook nog de twee goals in de Champions League wedstrijd van vorige week. Voorlopig lijkt hij dus al de miljoenen waard te zijn…

Lees ook:Sporting afgeslacht door Bayern: 1-7
Lees ook:Portugees elftal nog verder verwijderd van WK
Lees ook:Benfica naar kwartfinale Europa League
Lees ook:Portugal – Liechtenstein: 3-0
Lees ook:Cristiano Ronaldo draagt goal op aan Madeira

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.