Portugal treft Bosnië in play-offs

Vandaag werd tijdens de loting in Zürich bekend dat het Portugese elftal het zal moeten opnemen tegen de selectie van Bosnië in de play-offs voor het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika. Bondscoach Carlos Queiroz zei in een reactie Bosnië te beschouwen als een tegenstander van formaat. “Ons WK is al begonnen,” zei hij tegen de pers. Dat Bosnië veel lager staat op de ranglijst van de FIFA (plaats 41, tegenover de tiende plaats voor Portugal) zegt volgens Queiroz helemaal niets. Hij denkt wel dat het in het voordeel is van Portugal dat het hier gaat om een alles-of-niets situatie.  Zijn spelers presteren goed onder grote druk, aldus de trainer. De eerste wedstrijd zal in het Estádio da Luz in Lissabon worden gespeeld op 14 november. De return in Bosnië zal vier dagen later plaatsvinden.

Lees ook:Portugees elftal uitgefloten door aanhangers
Lees ook:Nani verlaat Zuid-Afrika
Lees ook:Totaal relaxen met drijftherapie
Lees ook:Johan Cruyff kiest kant van Portugal
Lees ook:Positie Portugese bondscoach uitzichtloos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.