Coasteering in Portugal

Voor avonturiers die houden van sporten als raften, deltavliegen, parapenten, mountainbiken of duiken zijn er tal van mogelijkheden in Portugal. Een zeer gevarieerd bedrijf met een goede website in het Engels is Vernente Natural. Zij bieden zelfs het relatief nieuwe Coasteering aan, oftewel het bedwingen van alle mogelijk obstakels die je aantreft aan de kust.

Coasteering wordt vooral veel gedaan in Engeland, maar begint langzamerhand terrein te winnen in andere landen. Aan onze eigen Nederlandse kust is er niet zoveel aan obstakels te overwinnen, maar de ruige Portugese kust is vanzelfsprekend uiterst geschikt voor deze activiteit. Er wordt geklommen, gezwommen, gezekerd afgedaald, maar vooral ook gesprongen, het liefst vanaf spectactulaire rotsen.

Vertente Natural werkt vanuit de regio Sesimbra, waar de kust, de bergen en de nog onaangetaste natuur een uitstekende achtergrond vormen. Het bedrijf is erop gericht te zorgen voor een goede combinatie tussen de actieve sporten en de waardering van de natuur. Geïnteresseerd in Coasteering of één van de vele andere mogelijkheden? Neem een kijkje op de website.

Lees ook:De alles-in-1-vakantie: Costa da Lisboa
Lees ook:Op de scooter door Lissabon
Lees ook:Luisteren naar Portugese geluiden
Lees ook:Ontdek Porto in een Mini
Lees ook:Lissabon per zijspan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.