Trainer van Sporting neemt ontslag

Het zat er al een tijdje aan te komen, maar nu is het dan zover: Paulo Bento gooit het bijltje er bij neer. De druppel was  het 1-1 gelijkspel gisteren in de UEFA cup tegen Ventspils uit Letland. De trainer die sinds 2005 leiding gaf aan Sporting kan de slechte prestaties van de club niet meer ombuigen en diende zojuist zijn ontslag in. Waarnemend trainer zal voorlopig Leonel Pontes zijn.

Sporting staat na negen competitierondes op de zevende plaats in de Liga Sagres, op twaalf punten afstand van de nummer 1 Braga. De enige prijzen die Bento wist te pakken met de club was de Taça (beker) en de Supertaça (wedstrijd tussen de winnaar van de Taça en de competitie) in de seizoenen 2007 en 2008.

Lees ook:Sporting blijft achter bij rest
Lees ook:Benfica landskampioen van Portugal
Lees ook:Benfica wint beker, maar viert geen feest
Lees ook:Benfica gemiste kans
Lees ook:FC Porto verovert landskampioenschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.