Portugese bondscoach maakt ruzie met journalist

Enkele minuten voor het boarden van het vliegtuig naar Warschau, waar vandaag de loting voor het EK2012 zal plaatsvinden, kreeg de Portugese bondscoach Carlos Quieroz het aan de stok met sportcommentator Jorge Baptista. Er werd in het openbaar geruzied, maar over de exacte gebeurtenissen geven beide mannen verschillende verklaringen. Volgens Baptista werd hij geslagen door de trainer, maar Quieroz beweert dat er slechts wat over en weer geduwd werd.

De President van de Portugese Voetbalbond, Gilberto Madail, verklaarde dat het slechts een persoonlijk conflict was tussen twee mensen die elkaar al twintig jaar kennen. Op geen enkele manier zou dit schade brengen aan het imago van het Portugese elftal. Ook tast het niet het vertrouwen aan wat de bond heeft in de bondscoach. Quieroz, voormalig Real Madrid trainer, heeft het voorlopig niet makkelijk als bondscoach. Portugal wist zich maar ternauwernood te kwalificeren voor het WK in Zuid-Afrika.

Lees ook:Bondscoach een maand geschorst en een boete van duizend euro
Lees ook:Niet Mourinho, niet Maradona, maar Paulo Bento
Lees ook:Portugese ontwerpers op catwalk Paris Fashion Week
Lees ook:Wie wordt de nieuwe bondschoach van Portugal?
Lees ook:Sporting: Van Basten of Rijkaard?

0 reacties op “Portugese bondscoach maakt ruzie met journalist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.