Benfica naar kwartfinale Europa League

Op het nippertje wist Benfica vanavond de kwartfinale van de Europa League te behalen ten koste van Olympique Marseille. De encarnados noteerden met de reddende goal van Alan Kardec het honderdste doelpunt van dit voetbalseizoen.

Alle goals van de wedstrijd vielen in het laatste deel van de wedstrijd: Olympique scoorde in de 70ste minuut, gevolgd door doelpunten van Benfica in de 75ste en 90ste minuut. Het beste spel was van de Portugezen, die een grandioos seizoen beleven. In de Portugese competitie is koploper Benfica inmiddels drie punten uitgelopen op Braga, dat nog altijd verrassend de tweede plaats inneemt. Met nog zeven competitiewedstrijden te gaan maakt Benfica dus een goede kans op de landstitel.

Lees ook:Benfica wint derby
Lees ook:Landskampioenschap nog niet in handen van Benfica
Lees ook:Portugese Liga al zo goed als beslist
Lees ook:Drie maal gelijkspel bij start Portugese Liga
Lees ook:Portugezen nog in de race voor WK kwalificatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.