Surfen, slapen én je eigen surfplank maken in Ericeira

Van surfen heb ik totaal geen verstand, maar het kan niemand ontgaan dat Ericeira bij uitstek geschikt is voor deze sport. Van goedkoop overnachten op leuke plekjes houd ik dan weer wel, dus misschien kan ik de surfers onder jullie van een tip voorzien: het Blue Buddha Hostel en het Blue Buddha New Hostel.

Het kost niet veel, zeker niet als je voor een slaapzaal kiest, maar het is wel van alle gemakken voorzien en ziet er leuk uit. Bovendien hebben ze door een samenwerking met Semente Surfboards een aanbieding om je eigen surfplank te maken! Ook biedt het hostel surflessen aan voor één of twee personen of groepen, dus wanna-be surfers kunnen eveneens terecht in de Blue Buddha.

Voor meer informatie over de hostels: http://www.bluebuddhahostel.com/
Voor meer informatie over de stranden en de golven van Ericeira: http://www.globalsurfers.com/region.cfm?Regio=Ericeira&land=Portugal

Lees ook:Bijzonder slapen in hartje Lissabon
Lees ook:Hostels Lissabon winnen overtuigend bij Hoscars 2009
Lees ook:Drie hostels Lissabon verkozen tot de beste
Lees ook:Win vrijkaartjes voor Carminho
Lees ook:Goedkoop slapen in Porto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.