Nani verlaat Zuid-Afrika

“Ik heb hier niets meer te zoeken”. Dat waren de woorden van Manchester United speler Nani tijdens zijn officiële afscheid van de selectie. Hij blesseerde zich tijdens een training aan zijn linkerschouder en kan niet deelnemen aan het WK. Vol teleurstelling, woede en frustratie neemt hij het vliegtuig terug naar Lissabon, want hij kan beter daar aan zijn herstel werken dan rond te hangen in Zuid-Afrika, aldus Nani. Hij gaat zich voorbereiden op een nieuw seizoen bij Manchester en hoopt zich weer bij de selectie te kunnen voegen als er voorbereid gaat worden voor de kwalificatie van het EK.

Nani werd vervangen in de selectie door Benfica speler Ruben Amorim. Toch lijkt vooral Simão Sabrosa te kunnen profiteren van het uitvallen van de Kaapverdiaan. Vooraf werd reeds gezegd dat het tussen Nani en Simão zou gaan. Simão blijft echter voorzichtig en verklaarde aan de pers dat het zeker niet vanzelfsprekend is dat hij nu in de basis zal staan. Volgens hem zijn er meer spelers die uit de voeten kunnen op zijn positie.

Portugal speelt komende dinsdag de eerste wedstrijd op het WK tegen Ivoorkust.

Lees ook:Ronaldo niet in droomelftal Champions League
Lees ook:Touwtrekken om Ronaldo in volle gang
Lees ook:Cristiano Ronaldo viert 93 miljoen met Paris Hilton
Lees ook:Eindelijk einde aan touwtrekken om Cristiano Ronaldo
Lees ook:FC Porto treft Manchester United in kwartfinales

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.