Ronaldo met zoon op vakantie in Algarve

Cristiano Ronaldo, die op meesterlijke wijze de aandacht van zijn wanprestaties op het WK wist af te leiden door het nieuws te brengen van zijn vaderschap, is met zijn zoon op vakantie in de Algarve. De voetbalster die over het algemeen niet vies is van wat aandacht beklaagde zich vandaag over de vele toeristen die dag in dag uit rond het huis lopen.

Hij verklaarde gelukkig te zijn met zijn kersverse vaderschap, maar de pers maakt hem “verdrietig”. Hij vroeg ze dan ook hem en zijn familie met rust te laten. Weinig kans, denk ik zo maar. Waar blijft die foto van het kind?

Lees ook:Moeder wil kind van Ronaldo terug
Lees ook:Prachtige slaapplaats voor rustzoekers en wandelaars
Lees ook:Angelina Jolie zoekt huis in Algarve
Lees ook:Openlucht bioscoop vanaf een IKEA bank
Lees ook:Man drie dagen gegijzeld en gemarteld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.