Ronaldo niet in droomelftal Champions League

Al zijn goals van dit jaar ten spijt heeft Cristiano Ronaldo geen plekje kunnen bemachtigen in het Champions League droomelftal van de UEFA. De elf spelers die de meeste punten verzamelden per positie zijn Van der Sar, Srna, Vidic, Pique, Marcelo, Ozil, Iniesta, Giggs, Bale, Messi en Raul. 

Niet geheel verrassend worden de meeste spelers geleverd door Barcelona en Manchester United, de beide clubs die komende zaterdag in de finale staan. De enige Portugese speler die nog in de race is voor de titel dit weekend is Manchester´s Nani.

Lees ook:Nani verlaat Zuid-Afrika
Lees ook:De vierentwintig van Queiroz
Lees ook:Cristiano Ronaldo dichter bij zijn doel
Lees ook:FC Porto treft Manchester United in kwartfinales
Lees ook:Eindelijk einde aan touwtrekken om Cristiano Ronaldo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.