Laat je rondrijden in Noord-Portugal

Toeristen die hun eigen gang willen gaan kiezen liever voor een huurauto dan voor een excursie. En mensen die graag veel informatie willen horen en niet zelf de weg op willen kiezen juist voor de georganiseerde touringcar. Iets er tussenin zou echter zo gek nog niet zijn: dat je wel kunt profiteren van de kennis van een local, maar zonder last te hebben van de commentaren en wensen van medetoeristen. Als dat je wat lijkt kun je in Porto kiezen voor het bedrijf Rent A Cab.

Je huurt je eigen taxi met chauffeur, die je de hele dag (of een halve dag) rondrijdt naar waar je maar wilt. Als je niet weet waar je heen wilt kun je kiezen uit één van de standaardtrips, maar je kunt ook geheel je eigen route uitstippelen. Wel zo prettig dat iedereen uit het raampje kan kijken. Uiteraard kan de chauffeur van alles vertellen over de natuur, de mensen, de politiek of –als je dat liever hebt – juist helemaal nergens over. Een excursie op maat dus. Neem een kijkje op de site!

Lees ook:Ontdek Porto in een Mini
Lees ook:De lekkerste sangria
Lees ook:Super uitverkoop bij Ryanair: 10 euro retourvlucht
Lees ook:Fietsles in Lissabon
Lees ook:Zelf maken: Camarão com Cerveja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.