Marches Populares in de Algarve

Portimão en Quarteira maken zich op voor één van de grootste evenementen van het jaar, de Marchas dos Santos Populares. Tijdens deze festiviteiten trekken een groot aantal dansgroepen in optocht door de stad. In Portimão kun je dit schouwspel bekijken op 12, 20, 26 (Alvor) en 27 juni. In Quarteira zie je de marchas op 12, 23 en 28 juni. En wat zou een Portugees feest zijn zonder lekkere hapjes? De avonden worden afgesloten met een spetterend vuurwerk.

Lees ook:Vaar mee in boot op zonne-energie
Lees ook:Duizenden bedevaartgangers naar Loulé
Lees ook:Lissabon: Festival dos Oceanos
Lees ook:Feest op Madeira
Lees ook:De koning van de pimba

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.