Motorweekend in Faro weer begonnen

(Foto: GothEric, Flickr)

Terwijl de toeristen af en aan rijden naar de luchthaven in hun comfortabele touringcars vliegen de motoren hen aan alle kanten om de oren. Het is weer motorweekend!! Dit jaarlijks terugkerende evenement trekt tienduizenden motorrijders en motorliefhebbers naar de hoofdstad van de Algarve (de verwachting is 20.000 motorrijders en nog eens 20.000 overige bezoekers).
De Portugezen noemen het festijn de Concentração do Algarve en het evenement wordt gehouden rond het Ilha de Faro, het eiland dat bereikbaar is via een brug. De grootste groep bezoekers zullen pas zaterdag aankomen, maar nu al zijn er honderden motorrijders aanwezig, veel waarvan afkomstig uit Spanje. Op de wegen E.N.125 en de A22 zul je veel motorrijders aantreffen die of met een veel te hoge snelheid voorbij komen, of die allerlei spannende trucs uithalen. Het festijn wordt natuurlijk vergezeld van het nodige eten, drinken en verschillende concerten. En slapen doe je in je tentje op het campingterrein (of niet).

Meer info: moto clube de faro

Lees ook:Europese motorrijders verenigen zich in Faro
Lees ook:Paastip: Prova do Folar in Guia
Lees ook:Het Blauw van de Alentejo
Lees ook:Opnieuw aardbeving in de Algarve
Lees ook:Meer dan een miljoen euro aan kerstverlichting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.