Oud & Nieuw Tip: De grootste champagnetoast ter wereld

Deze jaarwisseling zal in Albufeira een recordpoging voor het Guinness Book of Records gedaan worden. Doel: zestigduizend mensen die gelijktijdig een toast uitbrengen met een glaasje champagne. Jaarlijks komen duizenden mensen naar het vissersstrand van Albufeira, waar één van de grootste nieuwjaarsfeesten van Portugal plaatsvindt. Grote nationale en internationale artiesten zorgen voor de muzikale begeleiding van al deze bezoekers.

Dit jaar zal de Portugese band The Gift (nu vooral bekend door het project Amália Hoje) het programma vóór twaalf uur verzorgen. Om twaalf uur wordt de recordpoging gedaan, waarbij de bezoekers van het Praia dos Pescadores een glaasje champagne aangeboden krijgen als ze niet zelf een fles bij zich hebben. Na het vuurwerk wordt de nacht afgesloten met een optreden van de Noorse band Madcon (bekend van de zomerhit Beggin´).

Lees ook:De hipste dansfeesten van de Algarve
Lees ook:Eerbetoon aan Amália Rodrigues
Lees ook:Nieuw Guiness record menselijk domino met matrassen
Lees ook:Portugese gitaar in een nieuw jasje
Lees ook:Fingertips uit elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.