Massage aan zee

Stel je voor: eindelijk vakantie, na maandenlang ploeteren in Nederland. Lekker in de zon, voeten in het zand en ´s avonds genieten van een verse vis vergezeld van een Vinho Verde. Er mist in dit plaatje nog één ding: de buitenmassage van Villas d´Agua, mét uitzicht op de Atlantische Oceaan natuurlijk.

Vlakbij het strand van Olhos d´Agua (je weet wel, het prachtige plekje waar Barend en Van Dorp altijd hun uitzending maakten tijdens het EK in Portugal) staat de Spa Villas ´Agua. Als je hier een afspraak maakt krijg je allereerst een heerlijke badjas om aan te trekken. Daarna wordt je meegenomen in een golfkarretje (want je gaat natuurlijk niet zelf lopen!) naar de massage plaats. De foto zegt al genoeg lijkt me. Nog een relax muziekje erbij en je bent er helemaal klaar voor. Van top tot teen wordt je gemasseerd door vakkundige handen op een comfortabele massagetafel. Ultiem vakantiegenot!

Geen fan van de massage? Er zijn nog veel meer ontspannende mogelijkheden bij deze Spa. Van Thalassotherapie tot een manicure, het kan allemaal. Voor meer info: www.spavillasdagua.com. Oh, en trouwens, de appartementen van het complex van Villas d´Agua zijn ook prachtig gelegen. Je moet toch ook ergens slapen…

Lees ook:Feesten in de Baixa van Porto
Lees ook:Portugees leren op je iPhone
Lees ook:Zelf maken: Kip Piri Piri
Lees ook:Cupcake paradijs in Lissabon
Lees ook:Teveel antibiotica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.