Avondwandelingen in Albufeira

Het is inmiddels een terugkerend fenomeen in de zomer: de avondwandelingen van Albufeira. Het is een initiatief van de gemeente om de bevolking meer aan beweging te laten doen. Een goed idee, want Albufeira is, zeker na de opknapbeurt van de laatste jaren, prachtig verlicht ´s avonds.

Vrijdag 16 juli heeft de eerste wandeling plaatsgevonden, die door de straatjes van het oude centrum, langs de historische plekjes leidde. Zaterdag 30 juli zal men onder meer twee stranden aandoen: Inatel en Forte de São João. Op 13 en 27 augustus vinden de laatste twee wandelingen plaats. Alle deelnemers krijgen tijdens de wandeling van rond de 3,5 km een lantaarntje mee. De start is om 21.30 op het terrein voor het gemeentehuis. Inschrijving is noodzakelijk en kun je doen via (00351) 289 580 250 of via [email protected]

Lees ook:Gevaarlijke stranden in de Algarve
Lees ook:227 stranden met “gouden” kwaliteit
Lees ook:Nederlandse artiesten in Albufeira
Lees ook:Albufeira herdenkt slachtoffers gevallen rots
Lees ook:Lissabon: Festival dos Oceanos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.