Wandelen in het historische Mértola

In de Alentejo, aan de rivier de Guadiana, ligt het historische plaatsje Mértola. Het is eigenlijk een museum op zich, waar je wordt meegenomen naar de tijd van de Romeinen, de Visigoten en de Moren. Een geweldige manier om dit dorp en de omgeving te ontdekken wordt je geboden door Ecoland. Dit bedrijf organiseert wandeltochten, kanotochten en boottochten waar ecotoerisme centraal staan. Ze bieden zelfs een klein ecohotel waar je kunt overnachten. Neem een kijkje op de website voor alles wat Ecoland te bieden heeft.

Lees ook:Coasteering in Portugal
Lees ook:Vogelkijken in Portugal
Lees ook:Portugese week bij Volksabdij in Ossendrecht
Lees ook:Een gratis diamant bij een flesje wijn
Lees ook:Laat je rondrijden in Noord-Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.