Traditionele Portugese producten

Speciaal voor toeristen die een stukje Portugal mee naar huis willen nemen is het merk Portugalo in het leven geroepen. Van blikjes sardientjes tot onderzetters, van zeep in traditionele verpakking tot een glow-in-the-dark Nossa Senhora da Fátima: bij Portugalo vind je het allemaal. Portugalo-produducten vind je op verschillende plaatsen in het land, zoals de luchthavens van Lissabon en Faro, sommige VVV´s en verschillende musea. Alle informatie en een introductie filmpje vind je op de website: www.portugalo.pt

Lees ook:Aswolk: nog eens 320 vluchten in Portugal geannuleerd
Lees ook:Aswolk: sommige Portugese luchthavens gesloten tot middernacht
Lees ook:Tunas festival in Faro
Lees ook:Natuur en traditie: bezoek het dorpje Pia do Urso
Lees ook:Verfilming boek Fernando Pessoa

2 reacties op “Traditionele Portugese producten

 1. Iberia-at-Home

  Als u aan Portugal en Spanje denkt, denkt u aan het warme weer, het heerlijke eten, de gastvrijheid en de enorme variatie aan landschappen.

  Minder bekend zijn de unieke producten die door Portugal en Spanje wereldwijd verkocht worden. Kwaliteit, vakmanschap en authenticiteit zijn de sleutelwoorden bij de vervaardiging van deze producten, hetgeen tot in de kleinste details is terug te vinden.

  We zijn dan ook trots om deze prachtige producten via onze website, http://www.iberia-at-home.nl, te presenteren en het is ons een groot genoegen u uit te nodigen om van de elegantie, comfort, stijl en prachtige ontwerpen te genieten.

  Iberia-at-home

    /   Beantwoorden  / 
 2. Iberia-at-Home

  Open dag Iberia-at-Home was een groot succes!!!

  Langs deze weg willen wij alle mensen bedanken die de open dag van Iberia-at-Home hebben bezocht.

  We zijn enorm dankbaar voor de hoge opkomst, de vele leuke en enthousiaste reacties en ideëen die wij hebben mogen ontvangen. We hopen u nog vaak te mogen ontmoeten via onze showroom aan de Prinsengracht 1093 souterrain (zat. 13:00 – 17:00 uur) dan wel via onze website!

  Hartelijke groeten,

  Iberia-at-Home

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.