Successtory Nederlands gezin in Alentejo

Misschien heb je het gezien op televise in 2007: het verhaal van de familie Weigergangs die Nederland verliet om in Aljustrel in de Alentejo een bestaan op te bouwen. Een emigratiebureau was het plan. Michel, Melanie en de twee kinderen werden door de camera van het programma “Ik vertrek” gevolgd.

De meeste mensen die het programma keken zullen achteraf gedacht hebben dat er weinig van terecht zou komen. Want het bedrijf liep nog niet, Melanie kon geen werk vinden en zoon Max werd gepest op school. Maar een kijkje op de website van de familie laat zien dat het toch een successtory is geworden.

Klik hier voor de uitzending, hier voor de site van de familie en hier voor het reserveren van een vakantie bij de familie

Lees ook:Zigeuners opnieuw in opspraak
Lees ook:Wat is er geworden van de familie Jipping?
Lees ook:Ronaldo met zoon op vakantie in Algarve
Lees ook:Bisschoppen tegen uitdelen condooms op scholen
Lees ook:Eetcultuur van de Alentejo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.