De beste werkgevers

Op zoek naar een baan in Portugal? Misschien moet je proberen een plekje te veroveren bij één van de volgende bedrijven die volgens onderzoek van het tijdschrift Exame de beste zijn van Portugal. Op nummer één staat Remax, de makelaar die we ook in Nederland kennen. Zeker in de Algarve zijn ze regelmatig op zoek naar mensen die veel talen spreken, dus wie weet maak je een kans. Het bedrijf is tot beste werkgever uitgeroepen omdat ze de hoogste commissies betalen en een arbeidscultuur hebben waar motivatie en succes centraal staan.

Andere goed scorende bedrijven in de categorie “Grote Bedrijven” zijn Liberty Seguros (verzekeringsmaatschappij), Conduril (Civiele Techniek en Openbare Werken) en Grupo Lena (van alles en nog wat). De beste van de middelgrote bedrijven is Urbanis (een verhuisbedrijf) en de beste werkgever onder de kleine bedrijven is Safira (informatietechnologie).

Lees ook:Documentaire “Pare, Escute, Olhe” wint zes prijzen
Lees ook:Madeira verkozen in top vijf van beste Europese eilanden
Lees ook:De beste Portugese olijfoliën
Lees ook:Portugezen vertrouwen overheid niet
Lees ook:Nuno Ribeiro wint wielerronde van Portugal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.