Tienermoeder doodgeslagen in leegstaand gebouw

In Ponta Delgada (Azoren) werd het lichaam van een 22-jarige vrouw gevonden in een leegstaand gebouw. De vrouw, moeder van een kindje van vijf, werd vermist sinds donderdagnacht. Ze zat thuis achter het internet, totdat haar telefoon rinkelde. Ze nam aan en verliet het huis. Om vijf uur ´s nachts was de vrouw nog niet thuis en familieleden begonnen zich zorgen te maken. Toen ze haar mobiel niet bleek op te nemen, alarmeerden ze de politie, die in eerste instantie geen zoekactie begon, omdat het om een volwassen vrouw ging. Gisternacht werd de vrouw uiteindelijk gevonden in een gebouw dat nog in aanbouw is. Ze is om het leven gebracht door slagen met stokken of metalen buizen of iets dergelijks. De politie hoopt de moordenaar snel te kunnen vinden.

Lees ook:Engelse vrouw gered uit Ria Formosa
Lees ook:Explosieve situatie in achterstandswijk van Setúbal
Lees ook:Vrouw krijgt 50.000 euro dankzij impotentie echtgenoot
Lees ook:Weer meisje verdwenen in de Algarve
Lees ook:Man martelt en verbrand zijn huisgenoot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.