Zomerdrankje: Croft Pink

Wie denkt dat er alleen rode of witte port bestaat heeft het mis. Porthuis Croft heeft een rosé versie op de markt gebracht onder de naam Croft Pink. Een zomers drankje dat verkoeling biedt in het warme Portugal of de stemming er misschien een beetje in kan brengen in het frisse en natte Nederland.

In Portugal ben je misschien al tegen de mooie roze fles aangelopen: in alle grote supermarkten kun je Croft Pink gewoon kopen. In Nederland zijn er echter ook een redelijk aantal opties om deze rosé port te proberen. Een aantal wijnwinkels verkopen Croft Pink en zelfs zijn er een drietal horecagelegenheden waar je er van kunt genieten, namelijk Paviljoen de Colonie in Utrecht, Mauve in Laren en restaurant Graaf Floris V in Muiden.

Op de website vind je meer informatie over dit zomerdrankje, waaronder een aantal lekkere recepten!

Lees ook:De lekkerste sangria
Lees ook:Hoe verdien je de kost in Portugal?
Lees ook:Expo 2010 Shanghai: economische kansen
Lees ook:Erotisch restaurant organiseert Middeleeuws festival
Lees ook:Portugees avondje uit in Woudrichem

Eén reactie op “Zomerdrankje: Croft Pink

  1. Voicita

    Laat ik nou toch vandaag voor mijn verjaardag een flesje rosé port van een collega cadeau krijgen. Weliswaas een ander merk (Porto Seguro), gekocht bij Hanos, een groothandel in Nijmegen.
    Met deze week eindelijk weer een paar zomerse dagen in Nederland in het vooruitzicht de fles maar snel ontkurken om het Portugal-gevoel letterlijk en figuurlijk te proeven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.