Rockband plant boom voor elke concertbezoeker

De Portugese experimentele electro-rockband Blasted Mechanism zal voor elke bezoeker van het concert van 28 november in het Coliseu dos Recreios in Lissabon een boom planten op het Ilha de Ponta de Erva bij Vila Franca de Xira. De rocksterren zijn ambassadeurs van een tak van milieuorganisatie Quercus en zullen met deze actie vierduizend bomen planten op het onbewoonde eiland.  Blasted Mechanism maakt muziek waarbij rock, electro en wereldmuziek elkaar ontmoeten. De live optredens zijn altijd spectaculair met lichtshows, alien-kostuums en tribale invloeden. Tijdens het concert volgende maand zal de band het nieuwe album “Mind at Large” ten gehore brengen.

Lees ook:Deolinda in de Doelen
Lees ook:Hiphop en klassiek komen samen in Porto
Lees ook:Kunst en cultuur in de straten van Faro
Lees ook:Dubbel CD Dulce Pontes uit in Nederland
Lees ook:Wereldmuziek: ook Deolinda in de prijzen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.