Nederlandse artiesten in Albufeira

Liefhebbers van het Nederlandse lied opgelet! Het spektakel van de Volendamse zangers, “De Zomer Voorbij” zal dit jaar Portugal aandoen. Jan Smit, Nick&Simon,  de 3JS en Kees Tol zullen neerstrijken in Albufeira voor het bekende Tros programma en ongetwijfeld nemen zij een hoop andere bekende artiesten mee. Daar blijft het echter niet bij, want ook 3FM-dj’s Coen en Sander reizen af naar Portugal. Op 23, 24 en 25 augustus zullen zij hun “Coen en Sander Show” live vanuit Albufeira presenteren. Dat staat ongetwijfeld garant voor een hoop lol. “De Zomer Voorbij” kun je vanaf september zien bij de Tros.

Lees ook:Trendy en hip in de Algarve
Lees ook:Avondwandelingen in Albufeira
Lees ook:De hipste dansfeesten van de Algarve
Lees ook:Maestro José Calvário overleden
Lees ook:Opnieuw val rotsblok in Albufeira

3 reacties op “Nederlandse artiesten in Albufeira

 1. facebook game

  I?ve thought I would never find what I am looking for until I?ve found your blog! I will definitely coma back again! Continue to amaze us!

    /   Beantwoorden  / 
 2. Mason

  Thanks for the Information, thanks for fine Posts. You definitely put a new spin on a subject thats been written about for years.

    /   Beantwoorden  / 
 3. Wilfred D. Mccoy

  Jan Smit, Nick & Simon en de 3Js gaan met elkaar op vakantie om de zomer gezamenlijk af te sluiten. Dit jaar reizen ze langs de zuidkust van Spanje en Portugal, op zoek naar mooie plekken en leuk publiek. De reis zal weer in het teken staan van hun eeuwige vriendschap, mooie muzikale momenten, spannende en minder spannende activiteiten en bijzondere gasten. De gasten die dit jaar langs zullen komen zijn Gerard Joling, Henk Westbroek, Miss Montreal, Johnny de Mol, Angela Groothuizen, dj’s Coen & Sander en het cabaretduo Jurk.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.