Lissabon in crisistijd

Voor wie wil zien wat de financiële crisis heeft betekend voor het toerisme in Lissabon moet op 11 augustus naar de televisie kijken. Consumenten24 zendt dan namelijk op Nederland 2 om 10.00 uur een reportage uit over de veranderingen die de crisis veroorzaakte in Portugals hoofdstad.

De uitzending maakt deel uit van een serie, waarin ook Dublin (10 aug, 10.00u), Reykjavik (10 aug om 10.49u) en Athene (11 aug, 10.49u) werden bezocht. Op 23 augustus om 10.00 uur zie je een compilatie en conclusie. Voor wie op deze tijdstippen niet kan, zijn de uitzendingen ook op de website van Consumenten24 terug te zien.

Lees ook:Elke vier minuten nieuwe werkloze
Lees ook:Film over het wonder van Onze Lieve Vrouwe van Fátima
Lees ook:Lissabon: Festival dos Oceanos
Lees ook:Amerikaan geeft Portugese les
Lees ook:Documentaire: Forest in a Bottle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.