Twee Nederlanders in Ronde van Portugal

De ronde van Portugal: een proloog en tien mooie etappes door het bergachtige landschap van Portugal. Volgende week zullen veertien ploegen aan de start verschijnen van een parcours dat van Fafe, via onder meer Santo Tirso, Viana do Castelo, Lamego en Covilhã uiteindelijk op 15 augustus zal eindigen in Lissabon. Een totaal van 1627 kilometer wordt afgelegd.

Erg jammer dat we de grote ploegen niet zien in de Ronde van Portugal. Veel van de helden van de Tour rijden natuurlijk de Eneco Tour in Nederland en België tussen 8 en 14 augustus. Toch zijn er twee Nederlanders te bewonderen in de 73ste Volta a Portugal: Thomas Dekker en Raymond Kreder rijden beiden voor het Chipotle Development Team, de opleidingsploeg van Garmin-Cervelo.

Alles over de Volta vind je op www.volta-portugal.com of op www.facebook.com/voltaaportugal.

Lees ook:Dure benzine in Portugal
Lees ook:Wielrennen: Volta a Portugal begonnen
Lees ook:Dulce Pontes in Nederland en België
Lees ook:Twee Nederlanders omgekomen in vliegtuigongeluk Portugal
Lees ook:Deolinda tourt door Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.