Portugezen nog in de race voor WK kwalificatie

Op het nippertje wist Portugal gisteren nog drie punten te pakken in de wedstrijd tegen Albanië. Nadat Hugo Almeida in de 27ste minuut de 1-0 maakte en de Albaniërs twee minuten later de gelijkmaker scoorden moest er lang gewacht worden op het verlossende doelpunt. Maar Bruno Alves kreeg het voor elkaar in de 92ste minuut de “Equipa das Quinas” in de race te houden voor WK kwalificatie.
Met negen punten staat Portugal nu zeven punten achter op Denemarken en vier punten op Hongarije. Zweden, wat gisteren verloor van Denemarken, is blijven steken op zes punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Laten we hopen dat ze slagen in kwalificatie, want wat is een kampioenschap zonder een good old Nederland-Portugal? Komende woensdag zal Portugal nog een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen Estland.