Cristiano Ronaldo helpt Oost-Afrika

Oost-Afrika heeft honger en er is veel, heel veel geld nodig om de bevolking te helpen overleven. De organisatie “Save The Children” startte het project “I’m gonna be your friend”, waarmee geld wordt opgehaald voor de hongerigen in Oost-Afrika. Een hele rits aan beroemdheden schaarden zich achter het project en ook voetballer Cristiano Ronaldo draagt zijn steentje bij.

Hij plaatste het campagnefilmpje van het project op zijn facebook pagina en riep op twitter op tot donaties. Zijn facebook pagina is 32.393.474 keer ge”liked” en op Twitter volgen 3.722.317 mensen de Portugees. Als van al die fans nou eens iedereen een paar euro doneert… Wil je ook helpen? Kijk dan op www.imgonnabeyourfriend.org of stort op giro 555.

Lees ook:Portugal niet scheutig met ontwikkelingshulp
Lees ook:Oost-Timor geïnteresseerd in Portugese staatsobligaties
Lees ook:25 jaar hulp aan kinderen
Lees ook:250 miljoen Portugees sprekenden
Lees ook:Paar schoenen verkocht voor half miljoen

4 reacties op “Cristiano Ronaldo helpt Oost-Afrika

 1. Colin

  wooow, think fit your things about Cristiano Ronaldo helpt Oost-Afrika | Portugal

    /   Beantwoorden  / 
 2. Elijah

  Hi! I just love the images you put in here. They fit so well with what you’re trying to say. I’m sure you’ll reach so many people with what you’ve got to say. Good luck!

    /   Beantwoorden  / 
 3. Lauren

  I totally agree with what you are saying here! It there were more editors like you guys, there would be more such needed information available for free and with no registrations needed! Looking forward for the updates!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.