Maddie ontvoert door zigeuners?

maddieEén keer in de zoveel tijd duikt er weer een verhaal op dat doet lijken alsof nu écht het moment daar is dat we er achter komen wat er met Maddie McCann is gebeurd. De laatste keer was vorig jaar oktober toen de Zweedse politie op zoek ging. Nu verplaatst het toneel zich naar Engeland, naar het sterfbed van de pedofiel Raymond Hewlett, die vorig jaar mei zelf verdachte was in de zaak. Hij liet een brief achter voor zijn zoon, waarin stond dat hij wist wat er met Maddie was gebeurd.

Hewlett schreef in deze brief dat hij er zelf niets mee te maken had, maar hij wist wel te vertellen dat het meisje drieënhalf jaar geleden op bestelling is ontvoerd door een groep zigeuners. Een zigeunervriend uit Portugal had hem dit verteld. Ze zouden vaker kinderen ontvoeren voor koppels die zelf geen kinderen kunnen krijgen. Ze maakten dan eerst foto´s van kinderen die ze tegenkwamen en lieten hun “klanten” kiezen welk kind ze wilden hebben.

Hewlett beweerde al eerder meer te weten over Maddie, maar wilde geld in ruil voor zijn informatie en daar ging de familie McCann niet mee akkoord. Volgens zoon Wayne, die al twintig jaar geen contact meer met zijn vader had, werd de brief bij hem bezorgd door een mysterieuze man. Hij verbrandde de brief na het lezen, want hij raakte er overstuur van. The Sun kreeg lucht van de brief via een onbekend gebleven bron, het was niet Wayne zelf die hen inlichtte.

De detectives die zijn ingeschakeld door de ouders van Maddie zijn van plan de tip verder te onderzoeken. Ze zullen allereerst Wayne Hewlett interviewen over de brief. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Lees ook:Verdachte in zaak Madeleine geeft DNA monster
Lees ook:Tipgevers in zaak Madelaine ondervraagd door politie
Lees ook:Slapende baby wordt overreden en overlijdt
Lees ook:Paulinho wint tiende etappe tour
Lees ook:Pedofiel wil geld voor informatie over Madeleine

Eén reactie op “Maddie ontvoert door zigeuners?

  1. Ernst Zwaan

    Ja hoor, een mysterieuze man, een verbrande brief, een onbekende bron, allemaal hokuspokus. Lijkt er meer op dat het hele verhaal uit de grote duim komt van iemand die er garen mee meent te kunnen spinnen! Raad eens wie dat kan zijn?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.