Hiphop en klassiek komen samen in Porto

Casa da Música (Michell Zappa, Flickr)

Drie bekende Portugese rappers voegen zich aanstaande vrijdag bij het Orquestra Nacional do Porto om een bijzondere voorstelling te geven waar hiphop en symfonische muziek elkaar ontmoeten. In het Casa da Música (ontworpen door Rem Koolhaas) van Porto zullen de rappers Sam the Kid, NBC en New Max samen met het ONP onder leiding van dirigent Alexander Shelley optreden. Daarnaast zal ook de Duitse violist/rapper Miki te horen zijn, evenals een ondersteunende band met drums, percussie, bas, gitaar, toetsen en zang. Het is een vervolg op het project Opus1 wat zijn oorsprong vond in Düsseldorf en een enorm succes was. Het concert begint om 22.00 uur en kost € 7,50. Meer info op de site van het Casa da Música.

Lees ook:Klassiek concert Portugese barok in Norg of Utrecht
Lees ook:Sean Riley & The Slowriders: folk rock uit Portugal
Lees ook:Portugese gitaar in een nieuw jasje
Lees ook:Afscheidsconcert Os Delfins uitverkocht
Lees ook:Rem Koolhaas in Oporto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.