Maria João Mendes op festivals in Zwolle en Rotterdam

De 23-jarige Portugese Jazz zangeres Maria João Mendes won in februari van dit jaar het “Nederlands Jazz Vocalisten Concours” in Zwolle. Sinds ze in 2007 naar Nederland kwam om verder te studeren na haar opleiding in Porto, heeft ze verschillende keren haar prachtige stem in Nederland ten gehore gebracht.  Komende maand krijg je twee keer de kans te gaan luisteren naar dit veelbelovende talent. Op 5 september neemt ze deel aan de Wereldhavendagen in Rotterdam, waar ze om 17.00 uur zal optreden. Een week later is ze te horen op het Thorbeckegrachtfestival in Zwolle (20.00 uur). Mocht je deze data al andere plannen hebben, zorg dan dat je in ieder geval een plekje voor haar vrijhoudt op 4 februari 2010, want dan staat ze in Theater Odeon in Zwolle, of op 11 april 2010 als ze optreedt in Theater de Meerpaal in Dronten. Een voorproefje kun je alvast beluisteren op haar MySpace pagina.

Lees ook:Ana Moura alsnog op tournee door Nederland en België
Lees ook:Noite do Fado in Nederland
Lees ook:Prince werkt aan project met fadista Ana Moura
Lees ook:Jazz in het land
Lees ook:Norberto Lobo: prachtige gitaarmuziek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.