Prince en Ana Moura zingen duet

Komende zondag zal op het festival Super Bock Super Rock niemand minder dan Prince zijn opwachting maken. Op het strand Praia do Meco (Sesimbra) is Prince de grote publiekstrekker van het drie dagen durende muziekfestival. Vandaag werd bekend gemaakt dat hij een duet ten gehore zal brengen met fado-zangeres Ana Moura. Het gaat om het nummer “Walk in Sand”, (van zijn album “20ten”) wat Prince speciaal aan Portugal opdraagt.

Leuk voor een ieder die er niet bij is zondag: vanaf 19 juli is het nummer gratis te downloaden op de site van Super Bock Super Rock. De sponsor van het festival, biermerk Super Bock, heeft de rechten van het nummer opgekocht en zal het gaan gebruiken in de komende reclamecampagne.

Lees ook:De beste muziekfestivals van deze zomer
Lees ook:De beste muziekfestivals: zomer 2010
Lees ook:Zomerfestivals die je niet mag missen in 2011
Lees ook:Prince werkt aan project met fadista Ana Moura
Lees ook:Slakkenfestival in Algarve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.