Salsa komt met push up jeans

Het Portugese modemerk Salsa biedt aan vrouwen een ideale spijkerbroek: de push up jeans. Je kunt kiezen tussen de Wonder jeans of de Secret jeans. Bij de eerste, die in vier varianten wordt aangeboden, is het vooral het stiksel wat je achterwerk er beter uit doet zien. Bij de Secret Jeans lijkt je buik platter, is er een “push in” effect rond je middel en een “push up” effect bij je achterwerk. Wat wil je nog meer?

Salsa maakt vooral spijkerbroeken, maar brengt ook elk seizoen een volledige kledinglijn voor zowel mannen als vrouwen. Helaas kun je het merk in Nederland nog niet kopen, maar mocht je niet in Portugal zijn vind je in Antwerpen je dichtstbijzijnde mogelijkheid. In Portugal zelf heeft zo goed als elke shopping een Salsa winkel. Kijk voor meer info op de website.

Lees ook:Salsa jeans in Nederland
Lees ook:Dubbelzijdige spijkerbroek: twee halen één betalen
Lees ook:Promotie Portugese wijnen in het buitenland
Lees ook:Portugees finalist bij Guggenheim wedstrijd
Lees ook:Cristiano Ronaldo: de winkel

0 reacties op “Salsa komt met push up jeans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.